box4.jpg

Vi delar ansvaret med dig

Som arbetsgivare ansvarar du för dina medarbetares hälsa och säkerhet, vilket kräver både kunskap och resurser för dig och era skyddsombud. Vi hjälper dig att ta det ansvaret.

box1.jpg

Tryggare arbetsmiljö

Fel attityder och bristande kunskaper ligger bakom många olyckor på landets byggarbetsplatser. Tillsammans kan vi minska olyckorna och skapa en tryggare arbetsmiljö.

box2.jpg

Skydda din personal

Med våra tjänster och insikter visar vi hur vi med rätt inställning och verktyg kan skydda personalen. Osäkra arbetsplatser finns överallt i vår närhet. Det vill vi ändra på.

Vi är Skydda

Vi är Nordens marknadsledande specialister, med över 40 års erfarenhet, på arbetsplatssäkerhet och personlig skyddsutrustning är vår vision att göra arbetslivet säkrare. Vi ser till att göra bygg- och industribranschen säkrare och arbetsdagen både tryggare och effektivare för hantverkare, skyddsombud, inköpare och arbetsgivare. Alla tjänar på rätt säkerhet.

Träffa oss på Bygg Göteborg 21-22 mars

Göteborg och Västra Götalandsregionen är i ständig utveckling och ska växa med en tredjedel till 2035. Det innebär att byggbranschen står inför betydelsefulla möjligheter och stora utmaningar.

På Bygg Göteborg 2019 möter du företag, branschorganisationer, myndigheter och beslutsfattare som samlas kring viktiga framtidsfrågor inom bygg och säkerhet. Vi på Skydda är med på mässan för att lyfta viktiga aktuella områden inom säkerhet på byggarbetsplatser och skapa debatt med de ledande byggföretagen och branschorganisationerna. En perfekt möjlighet att träffa tusentals potentiella kunder, beställare och samarbetspartners. Och oss på Skydda. Hämta din gratisbiljett nedan!

Händer under mässan

Release av Skyddas rapport ”Var 30:e minut” med statistik och fakta om olycksriskerna på byggen.

Paneldebatt om säkrare arbetsplatser med några av de största byggföretagen i Sverige.

✔ Träffa våra samarbetsföretag Håll Nollan och Sveriges Byggindustrier och prata säker arbetsplats.

Träffa Mackan ”Sommar med Ernst” Nylén och hör hans personliga berättelse om sin olycka.

 
bigbox_1.jpg

Anmäl dig här och få en gratisbiljett!

Vi behöver ditt samtycke *
 
bigbox_2.jpg
filler.png
bygg_gotebord_bild4.png

Västsveriges viktigaste mötesplats för byggbranschen

Under 21 – 22 mars kommer mässan Bygg Göteborg att vara en mötesplats för alla inom byggindustrin. Mässan kommer ske på Åbymässan i Göteborg. Här kan du läsa mer om hur du hittar dit. Mer information om vad som händer under mässan hittar du här.